top of page

Children's Ministry

Public·28 members
Aiden Jones
Aiden Jones

Viaplay HDZielige vertoning. Er zit wel degelijk verschil in doorgifte. PDC darts was strak in HD. De formule 1 daarintegen in SD. De aanvoer is wel HD daar de uitzendingen via de Zweedse Viaplay wel goed is. Dus ligt het weldegelijk aan viaplay.
Viaplay HD


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftweeat.com%2F2uegZD&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0dPKI4R5_lvEY-0X9ckAxaWat een achterlijk gehommel van die jekkers bij viaplay zeg. En ook maar blijven afwimpelen dat het niet aan henzelf ligt. Dat stelletje komedie prodigees zitten ook nog vast in 2016 met die FHD. Rot toch even een eind terug je moeders kelder in en huur eerst fatsoenlijke techneuten in.


Viaplay is vast familie van de struisvogel. Wat een arrogant, Kwalitei Uitermate Teleurstellend, bedrijf. Gewoon alle klanten laten klagen en gewoon zeggen aan ons ligt het niet. Dieper kun je je kop niet in het zand steken. Ook de presentatoren zijn meer dan slecht, niet betrokken en ondeskundig. Zodra er een alternatief is kan viaplay de pot op.


Beeldkwaliteit viaplay is slecht, ook het geluid is slecht. Ook commentaar bij F1 is niet wat het was.Viaplay is gewoon triest en zielige vertoning, presentatoren F1 weten niet waar ze het over hebben of stellen domme vragen.bij Ziggo was het veel beter en gezellige sfeer, alleen het commentaar was al 100 keer beter 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page